Mobila lösningar

På din mobil, platta och dator

HRM anpassar sig efter ditt sätt att jobba. Med ett responsivt gränssnitt kan du jobba i mobilen när du är på språng, i soffan med din platta eller framför skrivbordet med din dator. På så sätt är din information tillgänglig vart du än befinner dig och hur du än vill jobba.


HRMs mobillösning - Dashboard

Startsidan

På startsidan hittar du genvägar till dina områden. Sidan är dynamisk och endast de områden som du har behörighet till visas. På så sätt säkerställs att alla medarbetare och chefer har tillgång till rätt funktioner i appen. Har du flera roller så byter du roll här, ingen extra inloggning. Enkelt och smart.

Saldo

Givetvis kan du se månadens viktigaste information i appen. Här visas dina lönespecifikationer tillsammans med uppgifter om semesterdagar och övriga tidssaldon. I appen ser du ett sammandrag med de mest intressanta uppgifterna. Vill du se lönespecifikationen i sin helhet kan du även ladda ner den som PDF.

HRMs mobillösning - Saldo
HRMs mobillösning - Schema

Schema

Med schema får du en överskådlig vy av din arbetsvecka. Här visas dina arbetspass tillsammans med totala arbetstiden för varje dag. Via en enkel meny kan du välja att bläddra framåt och bakåt mellan veckor. Nu kan du alltid ha schemat med dig i fickan!

 

Läs mer om hela vår lösning arrow_forward

Vår lösning