Mobila lösningar

HRM i telefonen – En app som gör skillnad

På HRM är vi stolta över att presentera en helt ny lösning till våra kunder som frigör tid, skapar större tillgänglighet och gör det enklare att använda de kraftfulla funktionerna i HRM. Appen ger medarbetare och chefer en helt ny hantering av lön och lönerelaterade arbetsuppgifter utan att vara bunden till en dator. Nu får du äntligen möjlighet att använda de små tillfällen som uppstår under dagen att slutföra det du måste göra. HRMs app skapar nya möjligheter och nya användarmönster, precis som HRM alltid har gjort.


HRMs mobillösning - Dashboard

Startsidan

På startsidan hittar du genvägar till dina moduler. Sidan är dynamisk och endast de moduler som du har behörighet till visas. På så sätt säkerställs att alla medarbetare och chefer har tillgång till rätt funktioner i appen. Har du flera roller så byter du roll här, ingen extra inloggning. Enkelt och smart.

Saldo

Givetvis kan du se månadens viktigaste information i appen. Här visas dina lönespecifikationer tillsammans med uppgifter om semesterdagar och övriga tidssaldon. I appen ser du ett sammandrag med de mest intressanta uppgifterna. Vill du se lönespecifikationen i sin helhet kan du även ladda ner den som PDF.

HRMs mobillösning - Saldo
HRMs mobillösning - Schema

Schema

Med schemamodulen får du en överskådlig vy av din arbetsvecka. Här visas dina arbetspass tillsammans med totala arbetstiden för varje dag. Via en enkel meny kan du välja att bläddra framåt och bakåt mellan veckor. Nu kan du alltid ha schemat med dig i fickan!