Mobila lösningar

HRM i telefonen – En app som gör skillnad

På HRM är vi stolta över att presentera en helt ny lösning till våra kunder som frigör tid, skapar större tillgänglighet och gör det enklare att använda de kraftfulla funktionerna i HRM. Appen ger medarbetare och chefer en helt ny hantering av lön och lönerelaterade arbetsuppgifter utan att vara bunden till en dator. Nu får du äntligen möjlighet att använda de små tillfällen som uppstår under dagen att slutföra det du måste göra. HRMs app skapar nya möjligheter och nya användarmönster, precis som HRM alltid har gjort.

Simon berättar

Spela upp video
HRM mobillösning - Dashboard

Startsidan

Översikt av de funktioner som användaren har tillgång till. Sidan är dynamisk och anpassar sig automatiskt till den/de roll(er) personen har blivit tilldelad. Ger säkerhet att alla medarbetare och chefer har tillgång till rätt funktioner i appen. Har du fler roller så byter du roll här, ingen extra inloggning. Enkelt och smart.

Mina saldon

Givetvis kan du se månadens viktigaste information i appen. Här visas dina lönespecifikationer tillsammans med flex och kompsaldo. I appen ser du ett sammandrag med de mest intressanta uppgifterna. För att se lönespecifikationen i sin helhet så klickar du på ”hämta lönespecifikation (PDF)”.

HRM mobillösning - Mina saldo
HRM mobillösning - Attest signerade

Attestera

Som chef och ansvarig är en av dina uppgifter att attestera dina medarbetares tidrapporter och ta hand om de avvikelser som medarbetarna rapporterar. Med HRMs app får nu chefen en snabb överblick över vad som behöver attesteras, vad som måste justeras av medarbetaren och vad som redan är klart. Och du kan göra det mellan möten eller på bussen. Hur smart är inte det?