HRM-bloggen

HRMS kunddagar 27-28 november

15 okt, 2019

Vi välkomnar alla våra kunder till HRMs årliga Kunddagar som denna gång går av stapeln den 27-28:e november i Stockholm.

Under dessa dagar ger vi information utifrån HRMs fortsatta resa och utveckling avseende organisation, tjänster och produkter. Vi går igenom förändrad och ny funktionalitet, förmedlar tips & trix och ger tillfälle till nätverkande och erfarenhetsutbyte i trivsam samvaro. Preliminära hållpunkter för denna dag är:

  - HRM "påväg"

  - Gästföreläsning

  - Nyheter i HRMs senaste releaser

  - Nyheter på gång i HRMs kommande releaser

  - Kundcase

  - Inför årskiftet

  - Organiserat erfarenhetsutbyte

  - Gemensam kvällsaktivitet - julbord med 3 kamp

Från kl 09.30 dag 1 erbjuds drop-in-fika för anländande, seminariet startar därefter 10.00. Dag 2 startar seminariet 08.30 och avslutas ca 15.00.

Vill du veta eller anmälan dig? Läs mer här >>

 

Inlägget är riktat till våra kunder (visas på inloggningssidan)

HR-systemdagen 2019

19 aug, 2019

Den 5e november kommer vi att delta på HR-systemdagen i Stockholm. Kom gärna förbi vår monter och säg hej! Läs mer om eventet här >>

 


Inlägget är riktat till våra kunder (visas på inloggningssidan)

Nu rekryterar vi systemutvecklare

14 aug, 2019

Vill du jobba i ett riktigt bra team med grym teamkänsla? Vill du jobba med integrationer och funktionalitet inom lön/HR? Vill du vara med på resan mot true cloud? Vill du även jobba som scrum master?

Då tycker vi att du ska kolla in lediga tjänster under "om oss"! Klicka här >>

 


Inlägget är riktat till våra kunder (visas på inloggningssidan)

Flygresor som vi gör

24 jun, 2019

Som en del i vår klimatsatsning så har vi som mål att sänka våra flygresor och ersätta dessa med tåg. Mellan 2017 och 2018 minskade våra flygresor med 23% och under 2019 är målsättningen ytterligare 20%. Flygresor per medarbetare: 2017 (7,3), 2018 (5,6), 2019 (4,4).

 

Inlägget är riktat till våra kunder (visas på inloggningssidan)

Kommer snart: Digital signering av anställningsavtal

11 jun, 2019

Efter sommaren lanserar vi en signeringstjänst där företag kan skicka anställningsavtal för signering med Mobilt BankID. Signeringstjänsten har utvecklats i samarbete med Kivra, en ledande svensk leverantör inom digitala postlådor. HRM kommer att bli den första på marknaden att erbjuda tjänsten. Den nya signeringstjänsten är enkel och kraftfull med möjlighet att få digitala signaturer med Mobilt BankID oavsett om mottagaren använder Kivra eller inte.

 

- Redan idag är anställningsprocessen i HRM ett kraftfullt stöd för många kunder där såväl chefer som medarbetare inom Lön/HR m.fl. jobbar i en och samma helhetslösning. Nu adderar vi digital signering med Kivra och BankID som snabbar upp processen mellan alla inblandade. Att alla inom företaget och kandidaten själv kan signera digitalt leder till att en anställning blir superenkel och sparar massor av tid. Att ett av landets största retailföretag har medverkat vid framtagandet av lösningen och inom kort kommer att börja använda den är också väldigt kul, säger Christian Myhrberg, VD HRM Software.

Inlägget är riktat till våra kunder (visas på inloggningssidan)

Kreditvärdighet AAA andra året i rad!

4 jun, 2019

Denna veckan blev vi belönade med kreditvärdigget AAA. Endast 3 procent av Svenska företag får AAA och en mängd nyckelvärden måste uppfyllas för att få den. Det innebär bland annat att bolaget ska vara stabilt med en positiv, jämn utveckling och att nyckeltal är betydligt över branschens genomsnitt.

 

Inlägget är riktat till våra kunder (visas på inloggningssidan)

Rajastahn

10 maj, 2019

Idag röstade vi i personalen om vad vi ska klimatkompensera i första kvartalet. Det vinnande förslaget blev en solenergianläggning i det soliga Rajastahn i Indien. Solen värmer upp vatten som sedan driver stora generatorer. Tack vare anläggningen så produceras fossilfri energi till elnätet i staden. Att stödja projektet ingår i vår satsning om att vara helt klimatneutrala.

 

 

Inlägget är riktat till våra kunder (visas på inloggningssidan)